Rólunk

Családias atmoszféra és szakértelem.

E két tulajdonság jellemzi szemléletünket 2013-ban alapított vállalkozásunkban. A családias jelleg kiemelten fontos számunkra, mindig örömmel tölt el minket, amikor vásárlóink, partnereink mosollyal az arcukon távoznak üzletünkből.

    

A szakmaiság pedig az, ami mindig új örömeket és kihívásokat hoz nekünk. Azért is tartottunk ki a csapágyak, kötőelemek és barkácsoló eszközök mellett, mivel ez az ágazat hozzáértést és folyamatos fejlődést igényel. Az ipari és mezőgazdasági technológia fejlődésével mi is lépést tartunk és azon dolgozunk, hogy a legújabb gépekhez is rendelkezzünk alkatrészekkel és professzionális kiszolgálást nyújthassunk.

Nagy öröm számunkra, hogy csornai üzletünkben számos visszatérő partnerünk van, akik örömmel ajánlják tovább szolgáltatásainkat és termékkínálatunkat.

2021-ben azonban már mi is láttuk, mennyire fontos az online jelenlét, ezért bővítettük vállalkozásunkat webshopunkkal, amelyben az ország bármely pontjáról megrendelheti a szükséges csapágyakat, kötőelemeket és kéziszerszámokat.

Nézze meg folyamatosan növekvő termékkínálatunkat!

Szállítási információk

Házhozszállítás raktáron lévő termékeknél 1-3 munkanapon belül, a GLS futárszolgálattal

14 napos visszatérítés

A termék szállítás közbeni sérülése esetén.

Fizetési lehetőségek

Lehetőség kártyás fizetésre, utalásra és utánvétre is.

Információs telefonszámok

Forduljon bátran segítőkész ügyfélszolgálatunkhoz

Széchenyi 2020 pályázati logó